User image

Биологија 5, уџбеник за пети разред

Уџбеник је оријентисан на исходе наставе, а не на наставне садржаје саме по себи. Представља истински отклон са наставе у чијем су средишту садржај и наставник, на наставу и учење усмерене на ученика и његове компетенције.

Аутори:

(Поређани по азбучном редоследу)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

231

ISBN:

978-86-533-0047-0

Решење Министарства просвете: 650-02-00168/2018-07

1.090,00 РСД

57 на залихама

Комада

  Опис

  Обилује апаратурама које су умрежене и смислено повезане са главним текстом, као и велики број задатака за развој функционалног знања и развој општих и међупредметних компетенција. Велики степен корелације са готово свим предметима који се изучавају у основној школи. Максимално подстиче и ангажује ђака пре, за време и након часа. Свака лекција започиње истицањем кључних речи, које је потребно усвојити, и уводним задатком. Занимљивости прате основни текст и пружају ученицима додатне информације, којима продубљују знање о одређеним појмовима, појавама или процесима.

  Уџбеник садржи:

  • 31 илустрацију,
  • 519 фотографија,
  • 81 задатак.

  ОДОБРЕНО ИЗДАЊЕ од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.