User image

Биологија 6, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

880,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални PDF уџбеник организован је на исти начин као штампани уџбеник, али али је обогаћен мултимедијалним садржајима Велики број мултимедијалних додатака омогућава наставницима да на интересантан и оригиналан начин прикажу ученицима одређене појаве и процесе или да објасне сложене појмове тешке за разумевање, анимацијама, галеријама фотографија живог света, разноврсним задацима… Задаци, од оних са допуњавањем и вишеструким избором, до задатака који ученике наводе на размишљање, извлачење закључака и примену стечених знања.
    Мултиимедијални PDF, заправо, у потпуности одговара штампаном издању, с тим што ће ученик/ученица и наставник/наставница моћи да приступе свим поменутим додатним материјалима „једним кликом“. У маргинама су уочљиве иконице које воде корисника до задатка, филма, анимације… Ови додатни садржаји су намењени и ученицима који желе да сазнају више од основног, а и свим ученицима који желе да провере своје знања. Такође, наставник/наставница истовремено може обогатити свој час и/или видети у којој су мери ученици усвојили појмове који се обрађују у одређеној наставној јединици.
    Радећи према мултимедијалном PDF-у, ученици прелазе градиво које је део штампаног уџбеника, али и много више од тога.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.