User image

Биологија 7, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

880,00 РСД

Комада

  Опис

  ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК за наставни предмет Биологија обогаћује кључне елементе наставне јединице додатним садржајима: филмовима снимљеним управо

  за овај уџбеник, анимацијама, галеријама фотографија живог света, разноврсним задацима… Задаци се крећу од оних са допуњавањем и вишеструким избором, до задатака који ученике наводе на размишљање, извлачење закључака и примену стечених знања (а то су, истовремено и главни исходи новог Програма наставе и учења).

  Дигитални уџбеник у потпуности одговара штампаном издању, с тим што ученици и наставници могу да приступе свим поменутим додатним материјалима

  „једним кликом”. Додатни садржаји намењени су како ученицима који желе да сазнају више од основног, тако и свим ученицима који желе да провере своје знања. Такође, наставници истовремено обогаћују свој час и на једноставан начин континуирано прате у којој су мери ученици усвојили појмове који се обрађују у одређеној наставној јединици.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.