User image

Географија 6, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

600,00 РСД

Комада

    Опис

    Наставне теме шестог разреда у мултимедијалној PDF верзији уџбеника Географија 6 су представљене кроз богат мултимедијални материјал и велики број задатака који помажу ученицима да утврде своје знање, али и да развијају критичко мишљење. Интерактивност мултимедијалног PDF-a омогућава да ученици одмах добију повратну информацију о успешности решавања задатака. Велики број анимација помаже ученицима да разумеју сложене процесе као што су на пример пописи становништва и миграције. Захтеви наставног програма и могућности нових технологија обједињени су у овој верзији уџбеника. На једном месту су обједињени материјали неопходни за час, а ученици су добили наставно средство које је прилагођено њиховим навикама. Уз то, мултимедијални PDF је лак за коришћење јер је његова структура је идентична структури самог штампаног уџбеника.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.