User image
Ново!

Хемија 8, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

680,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК Хемија 8 конципиран је тако да у потпуности омогућава остваривање исхода учења овог наставног предмета. Садржаји штампаног уџбеника прожети су мултимедијалним елементима – галеријама слика, интерактивним задацима, едукативним филмовима, едукативним играма, симулацијама, 2D и 3D анимацијама. Поставке уџбеника прилагођене су самосталном раду ученика, раду на часу, утврђивању и провери знања ученика, припреми за извођење огледа и другом.

    Ученици могу радити велики број интерактивних задатака који им омогућавају тренутни увид у успешност решавања. На крају одвојених целина налазе се и збирно приказани резултати које је ученик постигао радећи задатке. Едукативне игре, уређене по нивоима и с одређеном тематиком, имају за циљ да ученици кроз игру усвоје нова или утврде стечена знања.

    У уџбенику се налазе и предлози активности ученика који су илустровани тако да привуку пажњу ученика, заинтересују их и мотивишу.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.