User image

Историја 5, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

590,00 РСД

Комада

  Опис

  Модеран, креативан и динамичан, обогаћен мултимедијалним и интерактивним садржајима – филмовима, анимацијама, интерактивним картама и бројним задацима, мултимедијални PDF на јединствен начин уводи ученике у свет нових сазнања и пружа интегративно решење које ће наставницима историје омогућити да свој час организују према исходима, новом Програму наставе и учења и у складу са стандардима савремене наставе.
  Решавајући интерактивне задатке, ученик одмах добија информацију о томе колико је успешно савладао градиво. Атрактивне 3D анимације приказују реконструкције градова старог века и дочаравају културу и начин живљења у далекој прошлости. Занимљивим 2D анимацијама представљени су процеси дугог трајања, који ће ученицима помоћи да разумеју како су одређене појаве из прошлости утицале на нашу садашњост. Кратки едукативни филмови на очигледан и примамљив начин објашњавају апстрактне садржаје из уџбеника и доприносе бољем разумевању градива.
  Е-уџбеник представља модерну, мултимедијалну и интерактивну верзију свих садржаја из штампаног уџбеника, преточених у форму блиску данашњим млађим генерацијама.
  Мултимедијални уџбеник или мултимедијални PDF садржи исте мултимедијалне додатке као е-уџбеник, али је градиво организовано линеарно, на исти начин као у штампаном уџбенику. Састоји се од страница из уџбеника које су „обогаћене“ мултимедијалним садржајима – интерактивним задацима, филмовима, анимацијама итд.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Због редовног годишњег пописа магацина рок испоруке Ваше поруџбине на еКњижари тренутно је 15 радних дана.

  Хвала на разумевању.