User image

Историја 6, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

640,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Историја 6 представља савремену мултимедијалну и интерактивну верзију свих садржаја из штампаног уџбеника, преточених у форму блиску данашњим млађим генерацијама.
  Обогаћен мултимедијалним и интерактивним садржајима – филмовима, анимацијама, интерактивним картама и бројним задацима, е-уџбеник на јединствен начин уводи ученике у свет нових сазнања и пружа интегративно решење које ће наставницима историје омогућити да свој час организују према исходима, новом Програму наставе и учења и у складу са стандардима савремене наставе.
  Решавајући разноврсне интерактивне задатке ученик одмах добија информацију о томе колико је успешно савладао градиво.
  Атрактивне 3D анимације приказују реконструкције средњовековног замка, манастира или средњовековне куће и дочаравају културу и начин живљења у прошлости.
  Занимљивим 2D анимацијама представљени су друштвени слојеви у средњем веку, као и појаве попут реформације, проналаска штампарске пресе или открића нових континената, али и појаве које су обележиле историју српског народа у средњем и раном новом веку, попут хронолигије Српске цркве или сеоба.
  Кратки едукативни филмови на примамљив начин обрађују теме попут велике сеобе народа, раносредњовековних држава Франачке и Византије, свакодневног живота Викинга, али и крсташке ратове и витештво, апсолутистичке монархије и велика географска открића.
  Бројне интерактивне мапе и занимљиве активности доприносе бољем разумевању градива и помажу у остваривању исхода.
  Мултимедијални уџбеник или мултимедијални PDF садржи исте мултимедијалне додатке као е-уџбеник, али је градиво организовано линеарно, на исти начин као у штампаном уџбенику.
  Састоји се од страница из уџбеника које су „обогаћене“ мултимедијалним садржајима – интерактивним задацима, филмовима, анимацијама итд.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.