User image

Историја 6, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

620,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијална PDF верзија уџбеника Историје 6 представља дигитализовану и интерактивну верзију садржаја из штампаног уџбеника. Обогаћен је мултимедијалним садржајима – филмовима, анимацијама, интерактивним картама, бројним задацима који на јединствен начин уводе ученике у свет нових сазнања. Сви ови елементи омогућавају да се час организује према исходима, новом Програму наставе и учења и у складу са стандардима савремене наставе.
    Интерактивни елементи се могу пронаћи у свакој од шест области овог мултимедијалног PDF-а, који је веома једноставан за коришћење. Градиво је организовано на исти начин као и у штампаном уџбенику што додатно олакшава његово коришћење и састоји се од страница из уџбеника које су обогаћене поменутим мултимедијалним садржајима.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.