User image

Руски језик 8, Конечно! 4, радна свеска за осми разред

Радна свеска намењена је првенствено за самосталан рад код куће, али се у њој налазе и задаци који су намењени за рад у паровима и групи.

 

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

64

ISBN:

978-86-7762-875-8

590,00 РСД

30 на залихама

Комада

    Опис

    Радна свеска намењена је првенствено за самосталан рад код куће, али се у њој налазе и задаци који су намењени за рад у паровима и групи, па се може користити и на часу. На крају сваке лекције у радној свесци налазе се упутства за израду ученичког портфолија и упутства за самоевалауцију.

    Конечно! је модеран уџбенички комплет за руски језик. Одликују га привлачан дизајн, кратка и динамична вежбања, аутентичан језик, ликови који су блиски ученицима и велики број стратегија који помажу ученицима да што боље савладају руски језик. Свака лекција у уџбенику започиње са фотографијама из Русије које служе ученицима као подстицај. Текстови и дијалози су осмишљени да буду занимљиви, а прате их аудио-нумере с аутентичним говорницима. Велики број краћих вежбања подстиче ученике да говоре и пишу на руском језику, а бројни савети помоћи ће им да брже стекну сигурност у коришћењу руског језика.