Ликовна култура 7, уџбеник за седми разред

Уџбеник је оријентисан на активности ученика и процес сазнавања, а наставнику пружа могућност да одабере из мноштва понуђеног материјала и идеја, те да сам креира свој час.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

116

ISBN:

978-86-610-9483-5

Решење Министарства просвете: 650-02-00439/2019-07

790,00 РСД

48 на залихама

Комада

  Опис

  Пред вама је уџбеник Ликовне културе за седми разред. И у овом разреду настављамо да откривамо и проучавамо свет уметности и свет стварања, уживајући у томе што смо сви различити.

  Припремили смо задатке и активности које ће вам омогућити да нађете своја занимљива и оригинална решења. Имаћете прилику да истражујете и обликујете просторе, да стварате композиције у простору и на дводимензионалним подлогама.

  Проширићете своја сазнања о начинима комуникације и порукама које можемо уочити свугде око нас и унапредити своје комуникативне способности. Упознаћете културно и уметничко благо и његову вредност. Бићете у прилици да истражујете, да чувате од заборава, да стварате и да напредујете у свом стваралачком развоју.

  Желимо вам да са радошћу слободно мислите, да успешно решавате задатке који се поставе пред вас и да у свему осетите радост стварања и стваралачког мишљења.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.