User image

Математика 1 Маша и Раша , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

890,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Математика 1 у потпуности усклађен са новим програмом наставе и учења за први разред и подељен је на четири дела.
  Овај уџбеник задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Нове наставне јединице предвиђене програмом наставе и учења (Са исте стране, са супротних страна; Тела облика лопте, ваљка, купе; Замена места сабирака) обогаћене су игроликим активностима, низовима и разним другим типовима задатака.
  На свакој страни мултимедијалног PDF-а налазе се основни мени и алатке којима се текст може увеличавати или подвлачити различитим бојама, а могу се и писати белешке.
  Лекције су обогаћене интерактивним задацима, фотографијама и анимацијама, а након решавања сваког задатка, ученик добија повратну информацију о томе колико је успешно решио задатак.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.