User image
Ново!

Српски језик 3 граматика, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

410,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални ПДФ уџбеник „Граматика“ за трећи разред основне школе комбинује форму и садржај штампаног уџбеника и мултимедијалне садржаје. Додатним дигиталним садржајима једноставно се приступа кликом на иконице које су постављене на маргинама страна уџбеника.
    Додатни дигитални садржаји допуњују стране штампаног уџбеника и учитељу/учитељици омогућавају да осавремени наставу и учини је динамичнијом. Велики број интерактивних задатака помаже ученицима да лакше усвајају ново градиво из граматике, правописа и културе изражавања. Галерије, аудио-записи и анимације пружају могућност да се градиво обради на различите и занимљиве начине, а кроз едукативне игрице ученици имају прилику да кроз игру утврде и провере новостечена знања.
    Свака лекција је обогаћена дигиталним материјалима који доприносе стицању нових и провери стечених знања, самоевулацији, а ученик увек добија повратну информацију о томе колико је био успешан у усвајању нових сазнања.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.