User image

Српски језик 6 граматика Језичко благо, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални ПДФ уџбеник Граматика 6 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али уз то има и велики бројдодатних мултимедијалних садржаја. Садржи знатан број звучних записа, видео записа, галерија слика и интерактивних задатака. Ови додатни мултимедијални садржаји омогућавају наставницима да додатно обогате наставу и учине је интересантнијом.
  Интерактивност различитих типова задатака изазива радозналост и упорност код ученика и подстиче их да дођу до тачних решења задатака без помоћи „кључића“.
  Разноврсни задаци имају висок квалитет, осмишљени су тако да у потпуности одговарају савременом концепту дигиталног уџбеника, са пуно илустрација, додатних објашњења и смерница за даље учење.
  Кретање кроз садржаје је веома једноставно и лако, а ученици стичу нова знања без отпора и са разумевањем. Посебна погодност је то што ученици одмах након завршетка задатка добијају повратну информацију о успешности решавања тог задатка чиме стичу јасан увид у ниво савладаног градива.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.