User image

Српски језик 6 граматика, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Граматика 6 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Овај уџбеник садржи различите типове интерактивних задатака, помоћу којих се остварују исти исходи као и у штампаном уџбенику. Неки задаци су нови, док су други исти као они у штампаном уџбенику, али су прилагођени дигиталној форми. Својом разноврсношћу ови задаци додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији модел усвајања градива. Корисник одмах добија повратну информацију о томе да ли је успешно решио дати задатак.
  Основни текст уџбеника обогаћен је и другим мултимедијалним додацима. Поред интерактивних задатака, овај уџбеник садржи и звучне записе помоћу којих ученици могу лакше савладати лекције из области језичке културе, видео записе осмишљене и снимљене искључиво за потребе овог уџбеника, анимације, квизове, асоцијације, различите врсте популарних игрица и занимљивости. Ученици се упознају са ликом детективке Таше, која заједно са њима решава језичке мистерије, чиме се утврђује пређено градиво на крају сваке области. Градиво се утврђује и помоћу тестова и квизова, намењених како за самостални рад, тако и за рад на часу.
  Додатни садржаји поспешују наставни процес и доступни су свим ученицима и наставницима.
  Кретање кроз садржаје у овом уџбенику је једноставно, а кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста и остављање коментара.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.