User image

Српски језик 7 „Чаролија стварања“, Читанка за седми разред

Читање је нека врста путовања светом речи. Током путовања кроз богат и разноврстан свет читанке „Чаролија стварања” наилазићеш на разноврсне путоказе. Сваки од путоказа постоји да би ти олакшао читање, разумевање и тумачење одабраних књижевних текстова из школске и домаће лектире.

Аутори:

(Поређани по азбучном редоследу)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

256

ISBN:

9788661094583

Решење Министарства просвете: 650-02-00591/2019-07

940,00 РСД

42 на залихама

Комада

    Опис

    У читанци су остварена бројна унутарпредметна повезивања садржаја из књижевности, граматике, правописа, ортоепије и језичке културе, као и разноврсне корелације са другим предметима (историјом, географијом, веронауком, ликовном културом).

    За књижевност се каже да је уметност речи, која својим многоструким чудесним везама може да пробуди лепоту и радост читања. Пустите нека вас ова ризница речи поведе на jединствено путовање светом књижевности. У потрази за књижевним благом, читајући откривајте чаролију стварања.

    Ваш свет ће уз ову књигу постајати богатији.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.