User image

Српски као нематерњи језик 7, Учимо језик, Граматика за седми разред

Граматика „Учимо језик” за 7. разред за предмет Српски као нематерњи језик написана је по важећем наставном програму за хомогену (А програм) и хетерогену (Б програм) средину. Поред тога што репрезентује и дидактички обликује програмске информације, има за циљ и да мотивише ученике за учење српског језика.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

112

ISBN:

9788653304331

Решење Министарства просвете: 650-02-00575/2019-07

750,00 РСД

15 на залихама

Комада

  Опис

  Уџбеник нуди широк спектар садржаја за обраду новог градива и проширивање стечених знања остављајући довољно простора за обнављање и и увежбавање раније обрађеног.

  Обрада предвиђених садржаја усмерена је према конкретним ученичким компетенцијама и има за циљ оспособљавање ученика да се активно служе српским језиком. Методички приступи којима се представља градиво удаљени су од традиционалног сагледавања граматике и усвајања формалних граматичких постулата.

  Садржаји су обликовани према потребама наставног процеса српског као нематерњег језика у сврху стицања способности, као и развијања и унапређивања постојећих комуникативних вештина ученика у свакодневним ситуацијама.

  ОДОБРЕНО ИЗДАЊЕ од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.