User image

Начин плаћања

Интернет продавница Klett издавачка кућа доо Београд подржава следеће начине плаћања:

Плаћање поузећем

Плаћање поузећем подразумева плаћање наруџбенице куриру приликом преузимања пошиљке.
Плаћање се врши искључиво готовином.

Плаћање платним картицама

Уколико приликом наручивања за начин плаћања изаберете плаћање Платним картицама, током процеса наручивања бићете аутоматски преусмерени на сајт ChipCard а.д Београд. ChipCard Београд врши процесуирање картица на Интернету.

На банчином сајту ћете унети број своје картице и остале потребне податке. Банка врши проверу ваше картице и расположивост средстава на рачуну, и ако имате услове за плаћање, резервише средства на вашем текућем рачуну у вредности износа наруџбенице. У случају успешног плаћања аутоматски вам се прослеђује емаил са свим детаљима ваше наруџбенице и детаљима трансакције. Након тога, са банчиног сајта бивате поново прослеђени на страницу интернет продавнице Klett издавачка кућа доо Београд где се куповина завршава.

У случају да банка из било ког разлога одбије трансакцију, имејлом ћете бити обавештени да средства нису скинута са вашег рачуна и да плаћање није успело.

Прихватамо Visa, MasterCard, Maestro и DINA card платне картице. Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребном SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица ChipCard а.д Београд, па се тако комплетан процес наплате обавља на страницама ChipCard-а. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему. Цео систем је организован у циљу максималне заштите ваших поверљивих података и представља стандард за плаћање преко Интернета широм света.

У име Klett издавачка кућа доо Београд обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се одјаве са мејлинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени Klett издавачка кућа доо Београд одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Klett издавачка кућа доо Београд је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања.

Изјава о конверзији

Овај начин плаћања подразумева да након што потврдите своју наруџбеницу, путем свог е-банкинг налога извршите плаћање износа са наруџбенице. Сви детаљи у вези са плаћањем биће вам аутоматски послати на имејл по вашој потврди наруџбенице.

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту. Хвала Вам на разумевању.