User image

Српски језик 7 „Језичко благо“, Граматика за седми разред

Ова књига ће вам помоћи да лакше научите граматику и правопис нашег језика.

Учећи о српском језику, уживаћемо у занимљивости наше граматике и правописа, богатићемо речник новим речима и неговати наш матерњи језик.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

208

ISBN:

9788661094606

Решење Министарства просвете: 650-02-00591/2019-07

950,00 РСД

13 на залихама

Комада

  Опис

  Пред вама је нова књига чији је главни задатак да вам помогне да на занимљив начин и што лакше савладате граматику и правопис српскога језика, да побољшате своју језичку културу, као и да проширите своја знања из многих других области!

  Као и прошле године, у свему томе ће вас пратити Лука и Лена, као главни јунаци, и Њушкало и Свезналица, као стални помоћници.

  Учићете о глаголским облицима и непроменљивим речима, те ћете заокружити своје знање о врстама речи. Чекају вас и нови реченични чланови, као и врсте реченица. Са свим градивом усвајаћете и правописна правила, а у посебном поглављу учићете и веома практичне вештине, какве су вештине аргументовања и проналажења података у различитим табелама, дијаграмима и графиконима

  Понекад ћете заборавити да сте на часу српског језика, али ни то није лоше када је забавно и корисно.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.