Пријавите се

Поштовани,

посетом или куповином на Интернет продавници Е-Књижара, Клетт издавачке кућа доо Београд прихватате Услове коришћења који су наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се правилима која примењујемо. Интернет продавница Е-Књижара, Клетт издавачка кућа доо Београд задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне ових Услова коришћења.

Изјава о заштити приватности

У име Интернет продавнице Клетт издавачка кућа доо Београд обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени наше интернет продавнице одговорни су за поштовање начела заштите приватности. Лица млађа од 18 година могу користити интернет продавницу уз надзор родитеља или старатеља. Интернет продавница Клетт издавачка кућа доо Београд задржава право да одбије пружања услуга, укине налог или откаже наруџбеницу уколико установи да су прекршени Услови коришћења, а сходно законским ограничењима.

Интелектуална својина

Садржај приказан на овом сајту као што су странице, дизајнерски елементи, текстови, фотографије, логотипи, аудио записи и софтвер су власништво интернет продавнице Клетт издавачка кућа доо Београд или њених добављача и не могу се користити без наше претходне сагласности. Све информације доступне на интернет странама искључиво су информативног карактера, не смеју се користити у комерцијалне сврхе нити дистрибуирати трећим лицима.

Коментари, комуникација и остали садржај који остављају посетиоци

Посетиоци могу слободно коментарисати производе и слати емаил поруке. Интернет продавница Клетт издавачка кућа доо Београд има право да не објави коментаре који су злонамерни, садрже непристојне изјаве, шире мржњу и дискриминацију и на било који начин угрожавају права других. Такви коментари ће бити уклоњени без претходног обавештења. Лажно представљање и регистрација са туђом емаил адресом није дозвољено. Против таквих активности интернет продавница Клетт издавачка кућа доо Београд може покренути одговарајући законски поступак.

Описи и слике производа

Интернет продавница Клетт издавачка кућа доо Београд настоји да све производе опише што је тачније могуће, међутим не гарантује да су сви наведени подаци у вези са производима 100% тачни, комплетни, поуздани и без грешака. Ако производ који сте купили одступа од података који су наведени на сајту можете га вратити у некоришћеном стању са комплетном документацијом коју сте уз њега добили, а ми ћемо вам вратити новац или заменити за други одговарајући артикал.

Радно време

Интернет продавница Клетт издавачка кућа доо Београд ради од 00-24 часа, 7 дана у недељи. У случају техничких проблема или током захвата редовног одржавања сајт може бити краћи временски период недоступан о чему ћете бити обавештени.

Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.