User image

О нама

Klett је издавач са дугогодишњом традицијом у издавању школских уџбеника и једна од највећих издавачких група на свету, са завидним реномеом у многим државама.

Група Klett је у породичној традицији породице Klett још од 1897. године. Данас је Група Klett присутна у 18 држава и спада међу највеће европске издаваче. Годишње припрема 2.800 нових издања и око 70 ревија, а у својим каталозима има на располагању више од 28.000 различитих наслова.

Издавачке куће у саставу групације Klett широм света удружују своје снаге и знања, радећи заједно на многобројним пројектима и међусобно се помажу у побољшавању појединих пројеката и целокупне своје понуде.

 

Подаци о фирми:
Назив: KLETT издавачка кућа д. о. о. Београд
Адреса: Маршала Бирјузова 3-5, 11000 Београд
ПИБ: 103239684

О нама

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КУПЦЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА БЕОГРАДА

Драги купци, обавештавамо вас да је за београдске ђаке првог и другог разреда основне школе Град обезбедио бесплатне уџбенике из српског језика, математике, света око нас и енглеског језика. Молимо вас да се пре куповине додатно информишете како бисте могли да купите само оне уџбенике које Град не обезбеђује (ликовна култура, музичка култура, дигитални свет).