Политика коришћења колачића

О политици коришћења колачића

Политика коришћења колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо. Требало би да прочитате ову политику како бисте разумели шта су колачићи, како их користимо, врсте колачића које користимо, податке које прикупљамо преко колачића и како управљати коришћењем колачића. За више информација о томе како бележимо и безбедно складиштимо Ваше податке, погледајте нашу Политику приватности.

У било којем моменту можете да одустанете од пристанка на коришћење колачића са овог сајта.

Ваша сагласност за коришћење колачића односи се на интернет домен: eknjizara.rs
[user_consent_state]

Шта су колачићи?

Колачићи су мале текстуалне датотеке које служе са чување малих делова разних информација. Ови колачићи се складиште на Вашем уређају приликом покретања ваше интернет прегледача. Они нам помажу да овај сајт функционише исправно, да га учине безбеднијим, али и да бисмо на основу њих временом научили како сајт функционише и како бисмо могли да анализирамо шта добро ради, а где је потребно унапређење софтвера на сајту.

Како користимо колачиће?

Као и већина онлајн сервиса, наш сајт користи колачиће у различите сврхе. Колачићи „прве стране” су неопходни како би сајт функционисао исправно и они не прикупљају личне податке о корисницима.

Колачићи „треће стране” се на нашем сајту користе пре свега како бисмо видели какве су перформансе сајта, какву интеракцију имате са сајтом, како бисмо наш сервис учинили безбеднијим – све у свему, како бисмо Ваше коришћење сајта учинили потпунијим и како бисмо убрзали Вашу интеракцију са сајтом у будућности.

Коју врсту колачића користимо?

Неопходни: Неки колачићи су неопходни за пуну функционалност нашег сајта. Они омогућавају да одржавамо сесије корисника и да спречимо одређене безбедносне претње. Они не прикупљају нити складиште личне податке корисника. На пример, ови колачићи омогућавају да се пријавите на систем, да додате производе у корпу и да безбедно потврдите Вашу поруџбину.

Аналитички: Ови колачићи складиште податке као што су број посетилаца сајта, број јединствених посетилаца сајта, које странице сајта су посећиване, са којих сајтова долазе посетиоци итд. Ови подаци нам омогућавају да боље разумемо како сајт функционише и како да га побољшамо током времена.

Оглашивачки: Овај сајт садржи огласни простор. Колачићи ове врсте служе како би се персонализовао садржај који Вам се приказује и како би тај огласни садржај био смисленији за Вас. Ови колачићи нам такође помажу да пратимо ефикасност огласних кампања. Подаци складиштени у овим колачићима могу бити коришћени од стране оглашивача на другим сајтовима како бисте добијали огласни садржај прилагођен Вашим преференцијама.

Како могу управљати колачићима?

Уколико одлучите да промените подешавања у вези са коришћењем колачића у току сесије прегледа сајта, можете да у оквиру Вашег интернет прегледача обришете колачиће које сте претходно дозволили да се складиште на Вашем уређају за приступ интернету.

Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.