User image

Вести

03.12.2020.

Новогодишња акција на еКњижари

Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у којој се сви налазимо, желимо да празнике обележите лепим поклонима које ћете купити из безбедности свога дома. Зато смо припремили новогодишњу акцију на нашем продајном сајту еКњижара, у којој остварујете 10% попуста на сва неуџбеничка издања, као и бесплатну доставу на територији Србије.

Опширније
25.08.2020.

НОВО: Могућност куповине уџбеника на рате за кориснике Banca Intesa платних картица

У жељи да својим купцима пружимо врхунску услугу, константно радимо на унапређењу искуства онлајн куповине у еКњижари. Наш циљ је да вам што више олакшамо куповину уџбеника, помогнемо да уштедите време, а да, притом, сам процес наручивања буде што једноставнији. У складу с тим, припремили смо и посебну погодност  – плаћање на рате.

Опширније
13.08.2020.

Уџбенички комплет Хемија 7 налази се у ужем избору за награду Најбољи европски уџбеник

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 ауторки Татјане Недељковић и Драгане Анђелковић, издање Издавачке куће Нови Логос, ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник! Наиме, награда Најбољи европски уџбеник већ дуже од деценије додељује се најквалитетнијим и најкреативнијим издањима европских издавача.

Опширније
20.07.2020.

Комплети лектире за млађе разреде основне школе

Представљамо вам комплете лектире за први, други и трећи разред издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска. Сви текстови су изабрани на методичан и стручан начин и примерени узрасту, те ђаци развијају своје читалачке навике, негују љубав према писаној речи и стичу основна знања о месту, улози и значају језика и књижевности у српској и светској култури.

Опширније
14.07.2020.

Ново издање за будуће прваке!

КРЕНИТЕ СА НАМА У ДИГИТАЛНИ СВЕТ ОД 1. СЕПТЕМБРА! Спремно је све што вам је потребно за нова сазнања. Кроз разноврсне активности у уџбенику будући прваци ће откривати узбудљиве и креативне садржаје новог предмета...

Опширније