User image

Вести

18.08.2021.

Погледајте где ове године можете купити књиге за школу

Купујући у нашој електронској књижари и ове године уживајте у пријатном искуству онлајн куповине уџбеника. Уколико ипак уџбенике радије купујете на продајним местима, наше колеге ће вас љубазно дочекати на више локација и пружити вам све потребне информације.

Опширније
15.06.2021.

еКњижара: сигурна онлајн куповина уџбеника без чекања у редовима

Уџбеници за основну и средњу школу различитих издавача (Klett, Нови Логос, Бигз, Едука, Фреска…), лектире, збирке задатака, издања за предшколце, али и друга, неуџбеничка издања могу се сада пронаћи на једном месту. Уверите се и сами колико је лако куповати онлајн на еКњижари уз бројне погодности!

Опширније
03.12.2020.

Новогодишња акција на еКњижари

Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у којој се сви налазимо, желимо да празнике обележите лепим поклонима које ћете купити из безбедности свога дома. Зато смо припремили новогодишњу акцију на нашем продајном сајту еКњижара, у којој остварујете 10% попуста на сва неуџбеничка издања, као и бесплатну доставу на територији Србије.

Опширније
25.08.2020.

Могућност куповине уџбеника на рате за кориснике Banca Intesa кредитних картица

У жељи да својим купцима пружимо врхунску услугу, константно радимо на унапређењу искуства онлајн куповине у еКњижари. Наш циљ је да вам што више олакшамо куповину уџбеника, помогнемо да уштедите време, а да, притом, сам процес наручивања буде што једноставнији. У складу с тим, припремили смо и посебну погодност  – плаћање на рате.

Опширније
13.08.2020.

Уџбенички комплет Хемија 7 налази се у ужем избору за награду Најбољи европски уџбеник

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 ауторки Татјане Недељковић и Драгане Анђелковић, издање Издавачке куће Нови Логос, ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник! Наиме, награда Најбољи европски уџбеник већ дуже од деценије додељује се најквалитетнијим и најкреативнијим издањима европских издавача.

Опширније
Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.