User image

Вести

15.08.2022.

Припрема за школску годину никада није била лакша!

Ове године еКњижара и Đak Sport припремили су заједничку акцију, како би олакшали родитељима припрему за нову школску годину.

Опширније
14.06.2022.

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Уколико радије бирате класичан начин куповине уџбеника у књижари, погледајте наша продајна места широм Србије! Тамо вас очекују актуелна издања књига за основну и средњу школу. Такође, увек постоји могућност да уџбенике купите онлајн на еКњижари и уверите се у све погодности онлајн куповине.

Опширније
18.08.2021.

Уџбеници и школски прибор се могу купити за неколико минута и без стреса!

Уживајте у пријатном искуству онлајн куповине уџбеника и школског прибора! Поручите све за школу на еКњижари уз бесплатну доставу и поклон уз куповину. Постоји могућност плаћања до 6 рата за кориснике картице Banca Intesa. Онлајн куповина књига за школу је једноставна и сигурна, довољно је неколико кликова да обезбедите све што је вашем ђаку потребно.

Опширније
15.06.2021.

еКњижара: сигурна онлајн куповина уџбеника без чекања у редовима

Уџбеници за основну и средњу школу различитих издавача (Klett, Нови Логос, Бигз, Едука, Фреска…), лектире, збирке задатака, издања за предшколце, али и друга, неуџбеничка издања могу се сада пронаћи на једном месту. Уверите се и сами колико је лако куповати онлајн на еКњижари уз бројне погодности!

Опширније
03.12.2020.

Новогодишња акција на еКњижари

Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у којој се сви налазимо, желимо да празнике обележите лепим поклонима које ћете купити из безбедности свога дома. Зато смо припремили новогодишњу акцију на нашем продајном сајту еКњижара, у којој остварујете 10% попуста на сва неуџбеничка издања, као и бесплатну доставу на територији Србије.

Опширније
Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.