User image

Вести

18.08.2021.

Уџбеници и школски прибор се могу купити за неколико минута и без стреса!

Како купити књиге за школу без чекања у редовима?

Одговор на ово питање је еКњижара. Продаја књига путем наше онлајн књижаре је баш једноставна! Додате у корпу књиге које су вам потребне, оставите своје податке и уџбеници вам стижу на кућну адресу.

Зашто је најлакше уџбенике куповати у еКњижари?

  • Уџбеници свих издавача на једном месту
  • Бесплатна достава за куповину преко 500 динара до 10.10.2022.
  • Од 10.10.2022. достава је бесплатна за куповину преко 1500 динара
  • Добијате поклон уз сваку куповину до 10.10.2022.
  • Плаћање до 6 рата картицом Banca Intesa

Од ове године доступан је и школски прибор!

Сада постоји могућност куповине школског прибора на еКњижари! Понудом смо обухватили све што је потребно једном школарцу. То је прилика да одједном набавите све за школу. Одаберите школски ранац за свог ђака, свеске за школу и други прибор.

 

 

Поред ових погодности, има још неколико! Не морате да журите у књижару и проведете сате чекајући у редовима. Можете било када купити књиге за школу, еКњижара је увек отворена.

Како да знате да ли сте купили најновија и одобрена издања? Не треба да бринете о томе када купујете на еКњижари. Овде су понуђени само актуелни уџбеници који су потребни вашем ђаку.

Било да тражите књиге за основну школу или књиге за средњу школу, наћи ћете их на еКњижари! Klett уџбеници и Логос уџбеници нису једини које можете поручити онлајн, овде вас очекују књиге за школу свих издавача!

Можете платити поузећем (када вам пошиљка стигне) или картицом при онлајн куповини. Омогућено је плаћање картицама Dina, Visa, Mastercard и Maestro. Омогућено је плаћање на 6 месечних рата за кориснике VISA картице коју издаје Banca Intesa.

Детаљније упутство за онлајн куповину можете погледати овде.

Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

Поштовани купци,

Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.