User image

Вести

18.08.2021.

Погледајте где ове године можете купити књиге за школу

Купујући у нашој електронској књижари и ове године уживајте у пријатном искуству онлајн куповине уџбеника.

 

Зашто је најлакше уџбенике куповати у еКњижари?

Уџбенике свих издавача поручујете на једном месту
✅ Купујете у било које време, еКњижара је увек отворена
✅ Добијате поклон торбу уз СВАКУ куповину
✅ Плаћање поузећем или картицама
✅ Плаћање до 6 рата картицом Banca Intesa
Бесплатна достава до 30. септембра и брза испорука

Поред ових погодности, сигурни сте да купујете актуелна и одобрена издања, док куповину обављате из удобности свог дома и штедите време, јер вам књиге стижу директно на кућну адресу. Уз нова издања за основну школу добијате и кодове за дигиталне уџбенике.

 

Куповина на продајним местима

Уколико ипак уџбенике радије купујете на продајним местима, наше колеге ће вас љубазно дочекати на неколико локација у Београду и пружити вам све потребне информације.

  • Наша књижара у Дечјем културном центру на адреси Таковска 8
    Радно време књижаре је радним данима од 8 до 20 часова, а суботом и недељом од 9 до 15 часова. Овде можете купити уџбенике свих издавача, а доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-1000.
  • Продајно место у тржном центру Делта Сити
    Радно време је свакога дана од 10 до 22 часa и радиће у периоду 15. 8 – 30. 9. На овом продајном месту можете набавити уџбенике издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска, а доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-3000.
  • Продајно место у тржном центру Галерија
    Радно време је свакога дана од 10 до 22 часa и радиће у периоду 10. 8 – 30. 9. Овде можете купити уџбенике издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска, а доступно је плаћање чековима готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 066/822-2208.

Ако нисте из Београда, погледајте списак продајних места на којима можете купити уџбенике издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска у градовима широм Србије ОВДЕ.