Биологија 5, уџбеник за пети разред

Радни уџбеник из два дела, са лиценцом Националне географије.

Добитник сребрне награде „Најбољи европски уџбеник” на Међународном сајму књига у Франкфурту 2019. године у својој старосној категорији.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

270

ISBN:

9788661093029

Решење Министарства просвете: 650-02-00102/2018-07

1.550,00 РСД

20 на залихама

Комада

  Опис

  Овај уџбеник је пажљиво припремљен да омогући лако и брзо разумевање градива у петом разреду, уз велики број активности и задатака. Циљ нам је био да изучавање биологије изместимо из учионице у природу, где јој је место.

  Велики број огледа, кратких прича, активности, задатака за анализу и утврђивање наученог и пројеката учиниће биологију занимљивом науком. Огледи су лаки и безбедни за извођење, тако да могу да се реализују и у школи и у кућним  словима.

  Уз задатке за самосталну проверу знања ученици ће лако утврдити већ научено. Уџбеник у првом делу уводи у предмет проучавања биологије, пружа слику о пореклу и разноврсности живота и даје основу за разумевање јединства грађе и функције као основе живота.

  • Јединствен концепт уџбеника на тржишту, без класично организоване лекције, омогућава наставнику лакши и креативнији рад.
  • Велики број пажљиво одабраних и занимљивих фотографија високог квалитета и функционалне илустрације помажу ученицима у бољем и лакшем разумевању градива.
  • Добро одабране лабораторијске вежбе, лако изводљиве у просечној учионици, учиниће ученицима биологију још ближом и занимљивијом.
  • Велики број задатака различитих нивоа сложености доводи до активног учења и подстиче самовредновање.
  • Уџбеник подстиче ученике на активно, самостално учење и учење путем откривања.

   

  Добитник сребрне награде „Најбољи европски уџбеник” на Међународном сајму књига у Франкфурту 2019. године у својој старосној категорији.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.