User image
Ново!

Биологија 8, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

760,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК Биологија 8 градивом се надовезује на уџбеник за седми разред. Представља савремени приступ градиву, наставним јединицама и кључним знањима која ученици треба да стекну у основној школи. Обогаћен је додатним елементима у свакој наставној јединици (филмови, анимације, галерије фотографија, разноврсни задаци…).

    Уџбеник је прожет задацима различитог типа, од оних са допуњавањем и вишеструким избором, до задатака који наводе ученике на размишљање и закључивање.

    Ученици прелазе програмом предвиђено градиво, али до кључних знања и закључака сада долазе непосредније и њима блиским логичким следом. Уче да примењују стечена знања, што су главни исходи нових Планова наставе и учења.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.