User image

Француски језик 6, Et toi? 2, уџбеник за шести разред + CD

Уџбеник садржи обиље илустративног материјала, као и аудио компакт диск са дијалозима, интервјуима, дужим текстовима и песмама.

Аутори:

(Поређани по азбучном редоследу)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

96

ISBN:

978-86-533-0258-0

Решење Министарства просвете: 650-02-00050/2019-07

850,00 РСД

29 на залихама

Комада

    Опис

    Уџбеник Et toi ? 2 за шести разред одликује модеран дизајн и комуникативан приступ. Уџбеник садржи обиље илустративног материјала, као и аудио компакт диск са дијалозима, интервјуима, дужим текстовима и песмама. Уџбенички комплет Et toi ? настао је у сарадњи с издавачком кућом „Didier”. Адаптиран је у складу са Наставним планом и програмом задржавајући структуру и методички приступ оригиналног издања.

    Прегледна структура уџбеника омогућава постепено напредовање и подједнако развијање све четири језичке вештине. Велика пажња посвећена је вежбама изговора, граматичким вежбама повезивања, упознавању са типичним говорним ситуацијама, питањима за проверу разумевања, као и пројектима захваљујући којима ученици ефективно употребљавају своје знање и развијају свој језички профил.

    Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.