Хемија 7, уџбеник за седми разред

Прегледан дизајн и јасна навигација олакшавају опажање, учење и памћење.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

216

ISBN:

9788661094781

Решење Министарства просвете: 650-02-00579/2019-07

1.040,00 РСД

19 на залихама

Комада

  Опис

  Хемијом су се некада бавили људи који су сматрани чаробњацима, врачевима или мудрацима. У савремено доба хемијом се баве хемичари у институтима, фармацути, лекари, козметичари, технолози, ветеринари, стоматолози и многи други.

  Учећи хемију боље ћеш разумети појаве у природи, састав и својства различитих материјала и начине на који се она испитују.

  Потрудили смо се да ти кроз садржаје у овом уџбенику омогућимо да на што лакши и интересантнији начин стекенеш основна знања, вештине и умећа потребна за разумевање појмова хемије и постизање жељених резултата из хемије као наставног предмета.

  • Велики број јасних и занимљивих фотографија високог квалитета и видео-прилога прати садржај уџбеника и олакшава усвајање градива, а нарочито нових и сложенијих појмова.
  • Предлози групних и самосталних активности којима се подстиче критичко и аналитичко мишљење ученика.
  • Прихваћени закључци, актуелни подаци и савремена достигнућа у наставним садржајима помажу ученицима да их уоче и примене у свакодневном животу.
  • Повезаност садржаја у оквиру истог предмета, али и са другим, сродним предметима омогућује практичну примену наученог.
  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.