User image

Енглески језик 1, Playway to English 1, уџбеник за први разред са QR кодом

Playway to English 1 идеалан је начин за почетак учења енглеског језика. Он обједињује све предности модерне методике у настави страних језика са захтевима прописаних планова и стандарда.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

80

ISBN:

9788653308704

Решење Министарства просвете: 650-02-00099/2018-07

850,00 РСД

17 на залихама

Комада

  Опис

  Уџбенички комплети Playway to English настали су у сарадњи са издавачком кућом „Cambridge University Press”.  Привлачног изгледа и богат илустрацијама, уџбеник Playway to English 1 садржи велики избор аутентичних текстова и додатних материјала, као и три пратећа компакт-диска са аудио-нумерама на којима текстове интерпретирају матерњи говорници.

  Playway to English 1 идеалан је начин за почетак учења енглеског језика. Он обједињује све предности модерне методике у настави страних језика са захтевима прописаних планова и стандарда. У 10 лекција знања се стичу кроз игру, музику и методу Total Physical Response, што учење чини забавним и динамичним.

  Реч евалуатора: „Предност овог уџбеника јесте у томе што нуди већи број активности за рад. Довољан број разноврсних и забавних активности, нарочито вежби и задатака за самосталан рад ученика, посебно је важан наставницима који раде у комбинованим одељењима.”

  Ана Томић, ОШ „Иво Лола Рибар”, Александровац

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.