Енглески језик 1, Playway to English 1, уџбеник за први разред са QR кодом

Playway to English 1 идеалан је начин за почетак учења енглеског језика. Он обједињује све предности модерне методике у настави страних језика са захтевима прописаних планова и стандарда.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

80

ISBN:

9788653308704

Решење Министарства просвете: 650-02-00099/2018-07

930,00 РСД

12 на залихама

Комада

  Опис

  Уџбенички комплети Playway to English настали су у сарадњи са издавачком кућом „Cambridge University Press”.  Привлачног изгледа и богат илустрацијама, уџбеник Playway to English 1 садржи велики избор аутентичних текстова и додатних материјала, као и три пратећа компакт-диска са аудио-нумерама на којима текстове интерпретирају матерњи говорници.

  Playway to English 1 идеалан је начин за почетак учења енглеског језика. Он обједињује све предности модерне методике у настави страних језика са захтевима прописаних планова и стандарда. У 10 лекција знања се стичу кроз игру, музику и методу Total Physical Response, што учење чини забавним и динамичним.

  Реч евалуатора: „Предност овог уџбеника јесте у томе што нуди већи број активности за рад. Довољан број разноврсних и забавних активности, нарочито вежби и задатака за самосталан рад ученика, посебно је важан наставницима који раде у комбинованим одељењима.”

  Ана Томић, ОШ „Иво Лола Рибар”, Александровац

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.