User image
Ново!

Историја 7, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

660,00 РСД

Комада

    Опис

    Уџбеник из историје за седми разред има своју дигитализовану и интерактивну верзију. У овом обогаћеном PDF формату можете пронаћи велики број интерактивних задатака у којим ученици треба да анализирају историјске изворе, карте и сл. Такође комплексије теме објашњене су путем анимација, па се тако у уџбенику може пронаћи анимација о индустријској и француској револуцији, али и о темама националне историје као што су Први српски устанак, али и Први светски рат у Србији, који се обрађује у седмом разреду према новом плану и програму.
    Сви ти мултимедијални материјали умногоме доприносе да ученици темељније савладају градиво. Они такође помажу и наставницима у конципирању часа, могу их искористити како би решавали задатке са ученицима, дискутовати о анимацијала и филмовима и слично.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.