User image
Ново!

Историја 8, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

620,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК Историја 8 представља садржаје штампаног уџбеника на савремен начин, близак основцима, као што је то био случај и са уџбеницима из историје за пети, шести и седми разред. Овога пута у форми дигиталног уџбеника, бројни интерактивни задаци, анимације, филмови, галерије фотографија и други садржаји помажу, како ученицима приликом учења градива, тако и наставницима приликом одржавања часа.

    Обимније теме, као и теме које није увек лако савладати на часу су представљене кроз анимације.

    На крају сваке лекције у штампаном уџбенику се налази одељак под називом „Да поновимо најважније”. Управо тај одељак у дигиталном уџбенику је преточен у задатак, који наводи ученике да пажљиво прочитају текст и запамте најважније чињенице приликом решавања, што омогућава боље савладавање градива.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.