User image
Ново!

Историја 8, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

620,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК Историја 8, као и његова три претходника, нуди садржаје штампаног уџбеника приказане на један другачији, савремен начин. У свакој од тема могу се пронаћи интерактивни задаци за проверу знања, галерије фотографија, додатни текстуални садржаји и занимљивости, као и анимације које детаљније објашњавају комплексне теме.

    Вредност уџбеника чини комбинација писаног и интерактивног садржаја, јер се тиме подстиче интересовање ученика и омогућава да темељније овладају знањима. Такође, та комбинација омогућава наставницима олакшан рад, јер могу користити дигитални уџбеник на часу, задавати ученицима да раде задатке, да дискутују о анимацијама и сл.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.