User image

Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

тврди повез

Број страна:

704

ISBN:

978-86-900894-1-3

1.500,00 РСД

Нема на залихама

Обавести ме када буде на стању

  Опис

  У намери да јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника, удружење Klett друштво за развој образовања објавило је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању, чији су приређивачи проф. др Миленко Кундачина и мр Мирјана Пајић.

  Сврха Лексикона је да представи просветне раднике који активно стварају и који се, по објективним резултатима, издвајају у својој професионалној популацији. На овај начин остаће забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије.

  Лексикон је луксузно издање у тврдом повезу на 704 стране у коме је објављењо 1000 биографија стваралаца у предуниверзитетском образовању.

  „У току рада на Лексикону водила нас је жеља да се на најбољи начин у њему представе просветни радници који активно стварају или су стварали у образовно-васпитној делатности. Сматрамо да ће на овај начин остати забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије. У ишчекивању објављивања Лексикона, откад су почеле да пристижу биографије, осећали смо понос и задовољство што ће просветни радници бити представљени својим делима на основу којих заслужују друштвени углед.”

  Др Миленко Кундачина и Мр Мирјана Пајић Илић,

  Извод из Предговора

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Због редовног годишњег пописа магацина рок испоруке Ваше поруџбине на еКњижари тренутно је 15 радних дана.

  Хвала на разумевању.