User image

Ликовна култура 1 Маша и Раша , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

460,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални PDF ликовне културе за први разред основне школе у потпуности се ослања на садржај штампаног уџбеника, али је обогаћен различитим дигиталним интерактивним садржајима. Дигитални уџбеник омогућава прилагођено окружење и индивидуализовани приступу пријему и обради информација, те у већој мери обезбеђује остваривање кључних образовних исхода предмета Ликовна култура.
    Дигитални уџбеник ликовне културе прате аудио-налози и мултимедијални садржаји у виду филмова, анимација, бројних галерија фотографија и интерактивних задатака. У односу на штампани уџбеник, његове предности су могућност увеличавања репродукција уметничких дела и фотографија, анимације којима се на поједностављен начин објашњавају сложени концепти, као и апликативни програми за цртање и практичан истраживачки ликовни рад.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.