User image

Математика 2, е-уџбеник

Е-уџбеник Математика 2 омогућава остваривање свих очекиваних исхода за овај предмет и узраст ученика којем је намењен. Садржаји су тако конципирани да обезбеђују услове учења за различите нивое предзнања, стилова учења и заинтересованости ученика. Уџбеник садржи едукативне филмове, 2D и 3D анимације, симулације, интерактивне задатке, галерије слика и бројне друге материјале који имају за циљ лакше усвајање градива и брже напредовање ученика.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

990,00 РСД

Комада

  Опис

  Разноврсни и атрактивни садржаји додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде друкчији приступ градиву, а ученик увек добија повратну информацију о томе колико је био успешан у усвајању нових сазнања.
  Лекције садрже богато илустроване задатке, организоване по нивоима постигнућа, препоручене активности за ученике у току часа и ван њега, простор за решавање задатка, анимирана објашњења и много тога другог.
  Кроз велики број интерактивних задатака, сличних компјутерским игрицама, ученик развија мотивацију за рад, забавља се и учи.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.