User image

Математика 2 , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

890,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник Математика 1 у потпуности је усклађен са новим Планом наставе и учења за први разред и подељен је на четири дела, у складу са штампаним уџбеником.
  Овај уџбеник задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.
  Све лекције у овом уџбенику богате су разноврсним интерактивним задацима, који подразумевају бојење, превлачење, попуњавање табела, повезивање.
  У поједине лекције уврштене су наменски направљене анимације, које су допринеле динамичности садржаја, али и бољем разумевању одређених појмова.
  Препознатљиви анимирани ликови воде ученике кроз градиво и подстичу их да утврде своје знање о писању римских цифара, разломцима или одокативном мерењу.
  Кретање кроз садржаје у овом уџбенику је једноставно, а кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста, увеличавање стране или писање бележака.

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.