User image
Ново!

Математика 3, е-уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

990,00 РСД

Комада

  Опис

  Е-уџбеник Математика 3 садржи 61 лекцију, додатне садржаје у облику кратких провера знања, прегледа области или делова градива и едукативне игре.
  Свака лекција у овом е-уџбенику садржи интерактивне задатке који имају за циљ подсећање и проверу претходно стечених знања ученика/ученице који се односе на садржаје дате лекције. Затим, у лекцији се налазе прикази, илустрације, интерактивно постављени захтеви, видео-материјали и друго, који ученика уводе у нове садржаје и помажу му да лакше савлада ново градиво. Након тог дела у лекцији се налазе задаци за вежбање који могу бити део рада на часу, самосталног рада ученика, утврђивања градива или провере знања. Одређене садржаје прате и едукативне игре којима ученици кроз разноврсне активности и теме усвајају или утврђују знања.
  Интерактивне систематизације градива налазе се где год је то одређено садржајем, а интерактивни задаци за проверу знања, самосталну или уз налог наставника/наставнице, посебно су означени и осмишљени.
  Тако ученик/ученица пролазећи кроз садржаје овог уџбеника има прилику да понови, усвоји, утврди и провери знање. Уџбеник је у складу с Програмом наставе и учења, а ученик/ученица активно учествује у сваком сегменту процеса учења, али и провере својих постигнућа.
  Разноврсни и атрактивни садржаји додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде друкчији приступ градиву и прилагођени су различитим стиловима учења.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.