User image

Математика 3, е-уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

990,00 РСД

Комада

  Опис

  Е-уџбеник Математика 3 садржи 61 лекцију, додатне садржаје у облику кратких провера знања, прегледа области или делова градива и едукативне игре.
  Свака лекција у овом е-уџбенику садржи интерактивне задатке који имају за циљ подсећање и проверу претходно стечених знања ученика/ученице који се односе на садржаје дате лекције. Затим, у лекцији се налазе прикази, илустрације, интерактивно постављени захтеви, видео-материјали и друго, који ученика уводе у нове садржаје и помажу му да лакше савлада ново градиво. Након тог дела у лекцији се налазе задаци за вежбање који могу бити део рада на часу, самосталног рада ученика, утврђивања градива или провере знања. Одређене садржаје прате и едукативне игре којима ученици кроз разноврсне активности и теме усвајају или утврђују знања.
  Интерактивне систематизације градива налазе се где год је то одређено садржајем, а интерактивни задаци за проверу знања, самосталну или уз налог наставника/наставнице, посебно су означени и осмишљени.
  Тако ученик/ученица пролазећи кроз садржаје овог уџбеника има прилику да понови, усвоји, утврди и провери знање. Уџбеник је у складу с Програмом наставе и учења, а ученик/ученица активно учествује у сваком сегменту процеса учења, али и провере својих постигнућа.
  Разноврсни и атрактивни садржаји додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде друкчији приступ градиву и прилагођени су различитим стиловима учења.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.