User image

Математика 7, уџбеник за седми разред

Уџбеник Математика 7 аутори су писали у жељи да ученицима помогну да савладају све математичке изазове које нуди 7. разред.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

188

ISBN:

978-86-533-0408-9

Решење Министарства просвете: 650-02-00536/2019-07

1.050,00 РСД

24 на залихама

Комада

  Опис

  Уџбеник Математика 7 аутори су писали у жељи да ученицима помогну да савладају све математичке изазове које нуди 7. разред.

  Излагање градива и у смислу математичке строгости и у језичком смислу максимално је прилагођено узрасту ученика, а уједно верно одсликава уведене математичке појмове и тврђења како би они били добар темељ за сложеније градиво које следи. Јасна класификација садржаја ученицима додатно олакшава коришћење уџбеника и формирање жељених менталних шема. Јасно су означени дефиниције, тврђења и њихови докази, примери, задаци и језичке напомене, што ученицима олакшава уочавање кључних делова текста. Корелација градива са другим предметима и примери из живота погодни су за реализацију пројектне наставе, а богати визуелни садржаји омогућавају лакше праћење и боље усвајање градива.

  ОДОБРЕНО ИЗДАЊЕ од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.

  Поштовани купци,

  Ове године Град Београд обезбедиће бесплатне уџбенике за све београдске основце и средњошколце. 

  На нашем сајту можете пронаћи богат и разноврстан програм школског прибора, лектире за основну школу, историјске и географске атласе за основце и средњошколце, као и многа друга издања.