Претрага уџбеника

Микробиологија са епидемиологијом, радна свеска за други разред средње медицинске школе

Микробиологија са епидемиологијом, радна свеска за други разред средње медицинске школе

Радна свеска за други разред медицинске школе за образовне профиле медицинска сестра-техничар и фармацеутски техничар.

Радна свеска је намењена лакшем савладавању и провери стеченог знања, као и разумевању наставних садржаја кроз занимљиве задатке и радионице. Садржи питања и задатке према различитим нивоима знања.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

200

ISBN:

978-86-7762-722-5

Решење Министарства просвете: 650-02-274/2014-06

1.040,00 РСД

26 на залихама

Комада

  Опис

  Радна свеска је намењена лакшем савладавању и провери стеченог знања, као и разумевању наставних садржаја кроз занимљиве задатке и радионице.

  Садржи питања и задатке према различитим нивоима знања. Тежа питања су означена звездицама. Задаци су различитог типа, почев од репродуктивних, преко алтернативних, вишеструког избора и категорисања па до истраживачких. Садржај радне свеске у потпуности прати наставни план и програм.

  Радна свеска обухвата све делове микробиологије, преко опште микробиологије, имунологије, специјалне бактериологије и вирусологије, паразитологије и епидемиологије. Поједине наставне јединице из области специјалне бактериологије, вирусологије и паразитологије обрађене су у мери и у складу са значајем који ови микроорганизми данас имају. Посебно се истиче савремена подела и инсистирање на савременим дијагностичким процедурама које се данас користе у микробиолошким лабораторијама.

  Аутори су успели да кроз различите задатке и питања, повежу, односно успоставе корелативност са другим стручним предметима који су од значаја за стицање стручних компетенција.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.