User image
Ново!

Музичка култура 3 , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Модеран, креативан и динамичан, обогаћен мултимедијалним и интерактивним садржајима – дигитални уџбеник музичке културе за трећи разред на јединствен начин уводи ученике у свет нових сазнања.
  Садржај је у потпуности ослоњен на штампану верзију уџбеника, али је обогаћен додатним функцијама за учење и проверу знања.
  У оквиру дигиталног уџбеника највећи проценат дигиталних садржаја чине аудио-снимци нумера за певање и слушање, који олакшавају рад.
  Композиције се више не морају тражити на списку нумера и пуштати са компакт-диска, већ учитељица/учитељ једноставним кликом на иконицу смештену на страни на којој се налазе литерарни и нотни текст, пушта аудио-снимак.
  Поред аудио-снимака, у дигиталном уџбенику заступљени су интерактивни задаци, галерије фотографија, као и аудио-галерије у којима се може чути звук појединих инструмената.
  Посебно истичемо анимације, у којима су на занимљив начин, кроз разговор анимираних јунака и кратке, наменски писане песме, ученицима приближена значења појединих музичких термина.
  У дигиталном уџбенику налазе се и анимације бројалица – извођења пулса, сваке појединачне деонице у оквиру аранжмана, као и заједничког извођења аранжмана.
  Анимације бројалица се могу на часу и утишати, како би их деца могла изводити уз праћење визуелног приказа.

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.