Психологија, уџбеник за други разред гимназије

Уџбеник одговара захтевима савремене наставе, при чему се развија критичко и стваралачко мишљење и подстиче се самосталан истраживачки рад.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

320

ISBN:

978-86-610-9511-5

Решење Министарства просвете: 650-02-668/2019-03

1.210,00 РСД

8 на залихама

Комада

  Опис

  Психологија за други разред гимназије је савремен уџбеник прилагођен средњошколском узрасту, подстиче критичко мишљење ученика и њихово активно учешће у раду. Ово издање на интерактиван начин прати нови План наставе и учења.

  Разноврсним избором текстова подстиче на успостављање везе са другим наукама, свакодневним животом и непосредним искуством ученика. Промишљена дидактичка апаратура инспиративна је и за рад на часу и за самосталан и групни рад ученика.

  Поглавља су јасно структурирана, а резиме на крају сваког од њих додатно олакшава сагледавање целине и подсећа на важне појмове. Питања и задаци за самостални и групни рад у различитим формама се провлаче кроз текст и тако држе и усмеравају пажњу ученика, инспиришу их да примене стечено знање у тумачењу појава из свакодневног живота и отворе дискусију на одређену тему.

  • Фотографије, илустрације, графикони, шеме, табеле помажу ученицима да систематизују знање.
  • Мноштво подстицајних текстова и додатних садржаја мотивисаће ученике и заинтересовати их за психологију.
  • Довољно је додатних материјала и смерница за истраживање за све ученике који ће препознати психологију као науку о којој би желели да продубе своја знања.
  • Препоруке видео-материјала, анимација, филмова и књига отварају нове могућности у учењу и усвајању нових знања.

   

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.