User image

Рачуноводство, збирка задатака са решењима за економске школе

Четврти разред – образовни профил економски техничар и трећи разред – образовни профил финансијски техничар

Садржи задатке са решењима из свих наставних тема, у потпуности покрива утврђени наставни програм и у складу је са актуелним прописима како у делу књиговодства трговинских привредних друштава, тако и у делу књиговодства банака.

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

250

ISBN:

978-86-7762-888-8

950,00 РСД

17 на залихама

Комада

  Опис

  Рачуноводство – збирка задатака садржи задатке са решењима из свих наставних тема, у потпуности покрива утврђени наставни програм и у складу је са актуелним прописима како у делу књиговодства трговинских привредних друштава, тако и у делу књиговодства банака.

  Задаци су распоређени од најједноставнијих ка сложенијим, до задатака за надарене ученике. Збирка је прилагођена самосталном раду ученика, а шематски прикази и напомене наставницима олакшава припрему часа.

  Рачуноводство садржи два прилога – контни оквир за привредна друштва, задруге и предузетнике и контни оквир за банке. Сви задаци имају потпуна решења и потребне обрачуне уз неопходна објашњења која постепено треба да доведу ученике до целовитог схватања градива. Збирка садржи и тестове за проверу знања, који могу да се израђују кроз вежбу на часу или код куће, као и на часовима утврђивања.

  Збирка садржи:

  • 250 страна
  • 654 задатака
  • 273 табеле
  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.