User image

Српски језик 2 читанка, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

525,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални ПДФ читанке „Уз речи растемо“ обједињује препознатљив квалитет наших издања и иновативне дигиталне и интеркативне садржаје.
    Мултимедијални ПДФ уџбеник задржава исту форму и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен додатним дигиталним садржајима. Кликом на иконице које прате сваку лекцију учитељ/учитељица и ученици могу да приступе разноврсним и атрактивним мултимедијалним материјалима. У уџбенику „Уз речи растемо“ се, поред аудио-записа који прате већину текстова, налазе и анимиране бајке, додатни занимљиви текстови који су пропраћени бројним галеријама фотографија, а на крају сваког поглавља налазе се едукативне и креативне слагалице помоћу којих ученици кроз игру проверавају новостечена знања. Такође, бројни интерактивни задаци осмишљени су да ученици на занимљив и лак начин усвоје ново градиво, али и да их подстакну на критичко и маштовито размишљање о прочитаним делима.
    Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.