User image

Српски језик 2 читанка, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални PDF уџбеник „Читанка“ за други разред основне школе садржи све обавезне текстове прописане програмом (први избор, алтернативне и избор из домаће лектире).
  Он задражава форму и садржај штампаног уџбеника, али нуди и могућност коришћења додатних мултимедијалних материјала.
  Све књижевне текстове прати аудио-снимак, а дела читају и изводе наши познати глумци.
  Такође, уз одабране текстове налазе се анимиране бајке које ће ученицима пробудити машту и подстаћи их на критичко размишљање о прочитаним делима.
  Обрада појединачних књижевних дела садржи и бројне мултимедијалне и интерактивне задатке, галерије фотографија, помаже ученицима у утврђивању градива и повезивању знања из других предмета са наставом српског језика.
  Свака лекција из уџбеника обогаћена је додатним садржајима и активностима које доприносе стицању нових и провери стечених знања, самоевулацији, а ученик увек добија повратну информацију о томе колико је био успешан у усвајању нових сазнања.

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.