User image
Ново!

Српски језик 3 читанка, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

600,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални ПДФ читанке „У свету речи“ обједињује препознатљив квалитет наших издања и иновативне дигиталне и интеркативне садржаје.
  Мултимедијални ПДФ уџбеник задржава исту форму и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен додатним дигиталним садржајима. Кликом на иконице које прате сваку лекцију учитељ/учитељица и ученици могу да приступе разноврсним и атрактивним мултимедијалним материјалима.
  У уџбенику „У свету речи“ уз текстове се налазе аудио-записи и велики број интерактивних задатака који ученике подстичу на критичко и маштовито размишљање о прочитаним делима. Дигитални садржаји укључују и велики број додатних интересантних текстова који су пропраћени галеријама фотографија, а на крају сваког поглавља налазе се едукативне и креативне слагалице помоћу којих ученици на занимљив начин могу да провере своја новостечена знања.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Због редовног годишњег пописа, који траје од 26. новембра до 7. децембра, еКњижара неће испоручивати поручене уџбенике до среде, 8. децембра. Своју поруџбину можете очекивати на кућној адреси након тог датума. Хвала на разумевању.