Српски језик 3 читанка, дигитални уџбеник

Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

600,00 РСД

Комада

  Опис

  Мултимедијални ПДФ читанке „У свету речи“ обједињује препознатљив квалитет наших издања и иновативне дигиталне и интеркативне садржаје.
  Мултимедијални ПДФ уџбеник задржава исту форму и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен додатним дигиталним садржајима. Кликом на иконице које прате сваку лекцију учитељ/учитељица и ученици могу да приступе разноврсним и атрактивним мултимедијалним материјалима.
  У уџбенику „У свету речи“ уз текстове се налазе аудио-записи и велики број интерактивних задатака који ученике подстичу на критичко и маштовито размишљање о прочитаним делима. Дигитални садржаји укључују и велики број додатних интересантних текстова који су пропраћени галеријама фотографија, а на крају сваког поглавља налазе се едукативне и креативне слагалице помоћу којих ученици на занимљив начин могу да провере своја новостечена знања.
  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.