User image

Српски језик 3 граматика, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

450,00 РСД

Комада

  Опис

  ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК „Дар речи”, на нов и савремен начин представља садржаје из граматике, правописа и језичке културе. Дигитални уџбеник задржава исту форму и садржај као штампани уџбеник, али је обогаћен додатним дигиталним материјалима, који су осмишљени тако да код ученика побуде интересовање за ново градиво.

  Бројни мултимедијални садржаји наставницима омогућавају да на лак и занимљив начин ученицима приближе градиво, а ученици имају прилику да новостечена знања утврде и провере помоћу разноврсних интерактивних задатака.

  Поред интерактивних задатака, у дигиталном уџбенику „Дар речи” налази се и велики број аудио-записа, галерија, слагалица, видео-записа и анимација, а на часовима систематизације ученици имају прилику да одиграју едукативне и занимљиве игрице.

  Искористите предности дигитализације у настави и заједно са нама закорачите у свет нових и узбудљивих могућности!

  Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.