User image

Српски језик 3 граматика , дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

400,00 РСД

Комада

    Опис

    ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК „Наш језик и култура изражавања”, на савремен и иновативан начин представља садржаје граматике, правописа и језичке културе. Дигитални уџбеник има потпуно исту структуру као и штампано издање уџбеника, али је обогаћен мултимедијалним и интерактивним елементима који наставу чине интересантнијом и динамичнијом.

    У дигиталном уџбенику се налази велики број интерактивних приказа којима се ново градиво поступно представља ученицима. Разноврсни интерактивни задаци и едукативне игрице у којима се подвлачи, повезује, превлачи, уписује, одабира и обележава, омогућавају ученицима да лако овладају новима садржајима из граматике и да на занимљив начин утврде и провере новостечена знања. Маша и Миша кроз интересантне разговоре на почетку лекција прате ученике кроз цео дигитални уџбеник.

    Додај ме у листу чекања Обавестићемо вас када артикл буде на стању.