Српски језик и књижевност 8, Знам за више, oбјашњења и вежбања за боље оцене

У потпуности прати градиво осмог разреда и помаже ученицима да савладају граматику српског језика и побољшају оцене.

Аутори:

(Поређани по азбучном реду имена аутора)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

80

ISBN:

978-86-7762-265-7

299,00 РСД

42 на залихама

Комада

  Опис

  На почетку сваке наставне јединице, користећи текстове, стрип и разне цртеже и табеле, аутори подсећају ученике на најважнија правила која су научили на часу, а која су им потребна за успешно самостално решавање задатака.

  Након уводних напомена следе задаци различитих типова и тежине што ће ученицима олакшати рад. Решења се уписују директно у збирку а одговори могу да се провере на крају књиге.

  Ученици збирку могу користити као додатну помоћ у току школске године, а може послужити и за обнављање наученог градива у току летњег распуста.

  Након одређених целина налази се тест који помаже ученицима да провере своје знање и сами оцене у којој мери су савладали одређену област. Различито бодовани задаци омогућавају ученицима да утврде на ком нивоу је њихово знање. Свако ко достигне максималан број освојених поена на тесту добро је савладао градиво. Ученик који освоји мање од половине бодова требало би да понови градиво и обрати пажњу на урађене примере. Сви остали су научили доста, али треба да наставе да вежбају и даље.

  Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.