User image

Српски као нематерњи језик 1 читанка, дигитални уџбеник

НАПОМЕНА: Ако сте купили штампани уџбеник, кôд за откључавање овог дигиталног уџбеника сте већ добили бесплатно уз штампано издање.
Овај дигитални уџбеник налази се на нашој платформи е-учионица на www.eucionica.rs, а уколико га поручите, кôд за откључавање ћете добити путем имејла (у случају плаћања платном картицом) или уз рачун (у случају плаћања поузећем приликом испоруке).

Издавач:

480,00 РСД

Комада

    Опис

    Мултимедијални PDF за српски као нематерњи језик први пут на нашем тржишту! Овај уџбеник прилагођен је програмима А и Б, односно ученицима хомогене и хетерогене језичке средине, сада је обогаћен и аудио записима дијалога из лекција. Поред тога, у оквиру лекција налазе се и аудио записи песама које могу бити згодне за обраду на часу и у складу су са темом која се обрађује у лекцији. На почетку сваке лекције у уџбенику дата је слика великог формата, потом се тема разлаже на мање целине у облику стрипа, а након тога следе задаци у вези са лекцијом, комуникативне вежбе и вежбе за увежбавање предвиђеног граматичког садржаја.
    Са својим догодовштинама у школи, код куће, на игралишту, у продавници, ученике упознају њихови вршњаци – Филип и Софија, а прати их помало намргођена млађа сестра Јасна.

    Додај ме на листу чекања Обавестићемо вас када артикал буде на стању.