User image
Претрага уџбеника

Version originale vert, уџбеник и радна свеска за други, трећи или четврти разред гимназија и средњих стручних школа

Version originale vert, уџбеник и радна свеска за други, трећи или четврти разред гимназија и средњих стручних школа

Уџбенички комплет за 2. разред гимназија и средњих стручних школа (шеста година учења) или 3. и 4. разред гимназија и средњих стручних школа (трећа и четврта година учења) + CD.

Бројне интеркултуралне теме у уџбенику пружају могућност самосталног ангажовања ученика и подстичу њихову заинтересованост за градиво.

Аутори:

(Поређани по азбучном редоследу)

Издавач:

Тип корица:

меки повез

Број страна:

264

ISBN:

978-86-7762-358-6

Решење Министарства просвете: 650-02-532/2011-06

990,00 РСД

19 на залихама

Комада

  Опис

  Овај уџбеник је усклађен са наставним планом и програмом за шесту годину учења француског језика у другом, трећем или четвртом разреду средње школе, као и за ученике који настављају учење по овој методи.

  Сам уџбеник обухвата девет наставних целина на 129 страна и тај део одговара наставном плану за други разред гимназија и стручних средњих школа (шеста година учења).

  Остатак материјала који се налази у овој књизи представља допуну за две године учења у трећем и четвртом разреду гимназија и стручних средњих школа (трећа и четврта година учења).

  Version оriginale vert поред лекција у себи садржи и радну свеску, аудио вежбања на CD-у, припрему за DELF, ученички дневник за процену напредовања ученика, могућности за рад на интернет сајту, као и додатну могућност да се користи на пројектору или интерактивној табли.

  ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КУПЦЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА БЕОГРАДА

  Драги купци, обавештавамо вас да је за београдске ђаке првог и другог разреда основне школе Град обезбедио бесплатне уџбенике из српског језика, математике, света око нас и енглеског језика. Молимо вас да се пре куповине додатно информишете како бисте могли да купите само оне уџбенике које Град не обезбеђује (ликовна култура, музичка култура, дигитални свет).